Děčínské stavby s.r.o.



Úvodní stránka

Několik řádků o vývoji společnosti:

Společnost byla založena 11. března 1993 čtyřmi společníky se základním jměním 360.000,- Kč. Po vydání zákona o střetu zájmu tři společníci odešli a část podílů odkoupil  nový společník. Tím se stala společnost rodinným podnikem a to otce a syna. Dalším vývojem (zdravotními důvody) ukončil činnost společníka otec. V současné době má společnost jednoho majitele a to Jaromíra Potyše, tři jednatele - Leo Potyš, Jaromír Potyš, Gabriela Potyšová - a základní jmění společnosti činí 1,000.000,- Kč. Společnost je zapsaná v sezamu programu Zelená úspora - jako firma provádějící.                      

 

Činnosti zapsané v obchodním rejstříku:

  •                             Provádění staveb jejich změn a odstraňování  
  •                             Projektová činnost v investiční výstavbě - pozemní stavby
  •                             Zednictví
  •                             Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Základní prostředky:

Společnost má sídlo ve vlastním areálu na adrese Družstevní 7/300 v Děčíně 10 - Bělá. Zde mimo stavebního dvora jsou sklady, dílna a také malá administrativní budova. Vlastní další nemovitost v blízkosti sídla a to bytový dům o 7 bytových jednotkách. V roce 2014 byla zkolaudována další nemovitost -  bytový dům o 9 bytových jednotkách. I tato nemovitost se nachází v Bělé. V roce 2018 byla zakoupena další nemovitost v Bělé, kde se provádí stavební úpravy pro změní v užívání na 3 bytové a 3 ubytovací jednotky, 6 parkovacích míst na části pozemku p.č.223 a st.p.č.58/1 k.ú. Bělá u Děčína. 

Z movitého majetku jsou to především: Dodávkové automobily a osobní auta. Také nakladač UNC, ještěrky a drobná mechanizace zejména pro bourací práce a úpravy materiálu.

Vývoj prováděných staveb:

Nejdříve byly prováděny drobné stavby a opravy zejména pro podniky v rámci okresu a výstavbu rodinných domků. Vyjimečně jsme prováděli stavební práce i v Praze, u Mladé Boleslavi a Litoměřicích. Následovaly i stavby většího rozsahu jako "Připojení dvou domů k Děčínskému divadlu, Rekonstrukce přízemí a následně i 1 patro největšího kulturního zařízení v Děčíně - Střelnice, Přístavba tříd a šaten u základní školy Vrchlického ul. a některé další stavby. S vývojem rozsahu staveb se mění i stav pracovníků. V současné době rok 2019 se pohybuje od 10-15 zaměstnanců.

 

Naše společnost již od 26.2.2007 držitelem certifikátů SYSTÉMU MANAGEMENTU JAKOSTI odpovídajícího požadavkům normy ISO 9001:2000 a dále SYSTÉMU MANAGEMENTU OCHRANY ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ odpovídají požadavkům  normy ISO 14001:2016. V současné době již splňujeme požadavky dle ČSN EN ISO 9001:2016 a ČSN EN ISO 14001:2016.  Poslední recertifikace proběhla 25.2.2019 v sídle naší společnosti. 

Na dalších stránkách uvádíme fotografie prováděných staveb a stavebních prací.         

Náš partner: ZATEPLENÍ.BIZ

                                                                                                   

                       EUROLINE BOHEMIA spol.s r.o.

 http://www.euroline.cz/cz/home.html.

  

 

 

                                                                                                                    


Reference

Předchozí Další reference reference reference reference
Copyright © 1998 - 2024, LR Design Studio.
Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.